Ike, Liva & Kene - Wij zingen - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Wij zingen

Wij zingen

Ike, Liva & Kene


Nieuw / CD | ECOVATA DISTR. | EGP409
oktober 2021 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
kinderen

€12,50
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

‘Wij Zingen’ is ontstaan uit het verlangen om te zingen over gevoelens en ervaringen.
Deze nieuwe cd van Ike, Liva en Kene IJmker begon met een gesprekje tussen Ike en Reinder over herinneringen. Wat betekenen ze voor je? Hoe geef je ze een plek? Het inspireerde Ike tot het schrijven van een lied, met de akkoorden die ze zelf kon spelen op piano. En toen de eerste demo-opname er was, wilden Kene en Liva ook best wel weer een lied maken. En zo begon de cd ‘Wij Zingen’ vorm te krijgen.
‘Wij Zingen’ is een verzameling persoonlijke liederen, die met veel plezier en hard werken gemaakt zijn. En iedereen merkte telkens weer: Als je zingt, komt alles bij elkaar. Want zingen is soms makkelijker dan vertellen. Het is gezellig en geeft een goed gevoel. Dat is een gouden les die Kinga haar kinderen, haar man en vrienden heeft meegegeven.
De cd is gemaakt met de muziekvrienden van Kinga. Dat betekent een stoere frisse sound met alle ruimte voor plezier en muzikale uitstapjes. En nu mag iedereen het horen: Wij zingen!Wij zingenBi Ba BeestenboelAll Around The WorldMake some noise kids 6Here God liedjes dl 1Vier je meeAchter Jezus aanLand in zicht