Timzingt - Goed verhaal - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Goed verhaal

Goed verhaal

Timzingt


DVD / CD | ECOVATA DISTR. | EGP333
september 2017 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
cabaret - pop

€12,50
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Een nieuwe CD/DVD vol cabaretliedjes van Timzingt! Grappige en tedere liedjes met uiteenlopende stijlen: van rock ’n roll, via country tot kleine pianoliedjes en alles wat daartussen zit. Samen met pianist/arrangeur Henk Doest schreef Tim cabaretliedjes: scherp, maatschappijkritisch, reflecterend, grappig en soms stuitend. Maar ook gewoon heel mooi om naar te luisteren.

Een mooie mix van cabaret, kleinkunst en onvervalste nederpop. Rode lijn door alle liedjes is de zoektocht naar een Goed Verhaal dat we soms een beetje kwijtraken, maar broodnodig blijkt te zijn. Kom Goed Verhaal halen. Het product bestaat uit een liedjes CD + de integrale live DVD van de voorstelling Timzingt Goed Verhaal.

Goed Verhaal is naast cd ook een cabaretvoorstelling! Goed Verhaal is in 2017 (oktober en november) en 2018 (mei) in het theater te zien. Kijk voor meer informatie op www.timzingt.nl

 Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Mooi weerZondermeerVerloren VadersGoed verhaalIk zag vissenAlles is voor ULuxe box incl 6 CD'sTimelessHoor me!De liefde nog het meestOnmisbaarGive me JesusEen Grote Familie (vinyl)