Sela - Live in Groningen - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Live in Groningen

Live in Groningen

Sela


CD / DVD | ECOVATA DISTR. | EGP277
februari 2014 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
praise&worship - pasen

€17,50
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Wie verstaat dit wonderlijk geheim?
Dat niet hij, maar wij gevangen zijn;
Dat ons hart begrijpt waarom Jezus hier lijdt,
die voor ons onze onschuld pleit.


Het paasfeest is wereldwijd het belangrijkste feest van het liturgisch jaar. Wij vieren met Pasen dat Jezus niet meer dood is maar leeft. Hij heeft het kwaad overwonnen, de verbinding met God de Vader is hersteld.

De cd/dvd Live in Groningen is ontstaan vanuit Sela's missie om nieuwe liederen te schrijven voor christenen van nu. Liederen die een brug slaan tussen vroeger en vandaag; die putten uit de Bijbel en de rijke traditie van de kerk van alle eeuwen, over kerkmuren en liedculturen heen.

Live in Groningen is vorig jaar tijdens de paastour van Sela opgenomen in de Martinikerk in Groningen. Het hele concert staat op dvd, op de cd staat een selectie van de liederen. Live in Groningen bevat zes nieuw geschreven liederen.
Behalve onderstaande liederen staan op de DVD ook: De wind steekt op, Jezus' liefde voor mij, Halleluja, eeuwig dank en ere, U zij de glorie en Wees stilGeluidsfragmenten


Gerelateerd


God van levenVreugde van mijn hartIn het LichtIk zal er zijnLive in GoudaVia DolorosaGospel Nederland op z'n best deel 2KoninkrijkGloria (kerst met Sela)Live in UtrechtUVotumKerstnacht boven Bethlehem muziekboKerstnacht boven Bethlehem CD