Reyer - Resound - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Resound

Resound

Reyer


CD | ECOVATA DISTR. | EGP315
oktober 2016 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
praise&worship

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Twee jaar na de release van zijn debuutalbum 'Eeuwig Licht' (Zilveren Duif winnaar) komt Reyer dit najaar als opvolger met een indrukwekkend nieuw live album: "Resound".
Opgenomen in Openluchttheater Ede laat deze CD het geluid horen van honderden gepassioneerde mensen die God aanbidden onder een open hemel, met nieuw geschreven en modern gearrangeerde aanbiddingsnummers.

Naast 8 gloednieuwe liederen en diverse covers zoals 'Oceans' en 'Good good Father' staan er ook twee vertalingen van zijn Nederlandse liedjes op deze CD. Met mede-schrijver Kees Kraayenoord zingt Reyer 'Slave to Sovereign' (Slaaf tot Koning) en niemand minder dan Amerikaan Paul Baloche verleende zijn vocalen aan 'I see the cross' (Ik zie het kruis).

Al met al heeft Reyer een brug weten te slaan tussen het hedendaagse worship geluid en zijn voorliefde voor moderne muziek, met pop en dance invloeden. Daarmee biedt 'Resound' een nieuw en fris geluid van aanbidding voor de zingende kerk van nu.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Ik benEeuwig LichtHoop in mijResoundGazeStap eens uit de drukte 4Vertrouwd & NieuwThuis CDU alleenCantiques & Hymnes volume 3Hij laat niet losDrink & RejoiceJoke Buis LiveLight like a feather