Paul Cherryseed - Desert, dew and dawn - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Desert, dew and dawn

Desert, dew and dawn

Paul Cherryseed


CD | CHERRITY MUSIC | GW0313
januari 2014 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
folk - pop

€9,99
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Als troubadour Paul Cherryseed zing ik liedjes vanuit mijn hart. Droevige liedjes over gebrokenheid, eenzaamheid en vruchtbare liedjes over bevrijding, hoop en verlossing. Liedjes met vers nieuws vanuit de hemel. Liedjes die God's Koninkrijk weerspiegelen. Daarom blijf ik op straat, in kerken, in parken, verpleeghuizen, gevangenissen, cafés, huiskamers en andere plekken zingen en muzikale kersenzaadjes planten.

Mijn klassieke “spaanse” gitaar en zang vormen de basis van het album, maar Lee Ann, Rob en Colin Lee Vermeulen kleuren het album verder in met o.a. Wurlitzer, bas en drums. Aref Saberi bespeelt de Iraanse Tombak, en er is een klein hoopvol koor. De liedjes beginnen breekbaar en vol verlangen, in de woestijntijd. Met natuurlijk een altviool. Vanaf 'Dew' is er een subtiele overgang naar de tijd van genade, met een lied over de wind (Joh. 3), de genezing van een jongen (het ritmische en swingende The Joy) en de droom over een meisje met kleurpotloden in het haar. Het album eindigt feestelijk, met onder andere een bruiloftslied.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


The Story of Saint AnonymousFishloveDesert, dew and dawnAndere foto'sDe Bergrede tekst+partituurDe BergredeIk zag vissenChoicesAlles is voor ULuxe box incl 6 CD'sTimelessHoor me!De liefde nog het meestOnmisbaarGive me JesusEen Grote Familie (vinyl)