Damascus - Niet van deze wereld - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Niet van deze wereld

Niet van deze wereld

Damascus


CD / Nieuw | DAMASCUS | 5061280210041
november 2020 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
hiphop

€10,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Heb jij eerder een plaat gehoord waar worship, een hymne, hiphop, rock, hardstyle en een chanson op samenkomen? Na het succesvolle album Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen uit 2018 (bekroond met drie Zilveren Duif-awards) hadden de rappers en zangeres van Damascus zin om eens flink te experimenteren. Een collectief aan gastartiesten werkte mee (o.a. Joke Buis, Lars Gerfen, Jafeth Bekx, Hanne de Vries en Rokus Maasland) en in de afgelopen maanden kwamen hits als Overwinnen en Voor Nu Genoeg als digitale release uit.

Na enorm veel vragen van luisteraars heeft Damascus besloten om het Niet Van Deze Wereld project alsnog en exclusief in beperkte oplage fysiek uit te brengen. Het centrale thema? Juist in deze tijd keuzes maken die door Gods liefde gedreven zijn en waarmee we ons onderscheiden als christenen. Wij zijn niet van deze wereld!
Gerelateerd


Nieuwe ronde nieuwe kansenZuivere koffieTot hier en niet verderNiet van deze wereldChoicesSteppin in the light of the LordLifeXL / Wereld van verschilTerugHet Vuur en de Phoenix