Martin Brand - Uw liefde won (Keith Green Tribute) - Gospel uit de Lage Landen


Uw liefde won (Keith Green Tribute)

Uw liefde won (Keith Green Tribute)

Martin Brand

[ artiestinformatie ]
CD | ECOVATA INKOOP | V7044
augustus 2011 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop - praise&worship

€9,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Keith Green is vast iets voor jou' Met deze woorden kreeg ik vlak na mijn bekering een aantal cd’s te leen. Dat heb ik geweten (en mijn huisgenoten destijds ook)! De teksten van Keith Green hakten er zo in dat ik ze dagelijks luisterde en al snel alle tientallen liedjes kon meezingen.

Nog steeds maakt mijn hart een sprongetje als ik nummers als ‘You are the one’, ‘I want to save a life today’ en ‘Oh Lord, You’re beautiful’ hoor. Geen andere gospelzanger heeft mij zo geraakt. Ik herkende veel in de eerlijkheid, verlangen, motivatie en radicale passie voor God die Keith Greens muziek (en levensverhaal) zo bijzonder maken.

Wereldwijd zijn ontelbaar veel mensen geraakt door de boodschap van deze zanger, die op 27-jarige leeftijd overleed tijdens een vliegtuigcrash. Wakker schudden De boodschap die Keith bracht tijdens zijn concerten liegt er niet om. Zo duidelijk en radicaal wordt niet vaak gezongen en gesproken. Keith wilde er echt voor gaan, leven tot eer van Jezus.

Tijdens het hertalen van zijn liedjes voor mijn nieuwe cd ben ik vaak geraakt door de inhoud van zijn teksten. Soms confronterend en zelfs scherp. Keith wilde mensen wakker schudden, niet in slaap sussen. Ik wil graag onderstrepen met wat er op Keiths website staat: ‘Life is short, make it count’.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Zo goed als nieuwPiekfijnHet beste moet nog komenLeef vandaagGospel Nederland op z'n best deel 2Kerst in de Lage LandenMuziekboekNieuwe woordenUw liefde won (Keith Green Tribute)Kom zoals je bent