Lucas Kramer - Zoals ik ben - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst kunnen we in de periode rond de feestdagen helaas niets garanderen qua levertijd. Als u uw producten op korte termijn nodig hebt adviseren we u deze tijdig te bestellen of bij de lokale christelijke winkel te kopen.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Zoals ik ben

Zoals ik ben

Lucas Kramer


CD | LUCAMUSIC | LUCAMUSIC0086
september 2015 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

“Zoals ik ben” is de titel van de nieuwe CD van Lucas Kramer. De titel van dit album zegt in wezen alles over de liederen die er op staan. De CD is een soort verzameling geworden van liederen die in de afgelopen jaren dichtbij Lucas kwamen of die hem op één of andere manier geraakt hebben.

Het lied “Gebed” mocht natuurlijk niet ontbreken op deze CD. Dit lied mocht al velen tot zegen zijn. Dat geldt ook voor “Vroeger wordt later” en ‘Uw wil geschiede”. Op veler verzoek staat ook de liederen ‘You raise me up’ en ‘Ik zal er zijn’ op dit album.

Tenslotte bevat dit album ook een aantal ‘oude’ liederen in een ‘nieuw’ jasje zoals ‘Er is een God die hoort’ en ‘Wat de toekomst brengen moge”.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Het is goed (re-release)Dichtbij het KindDe zee en ikGospel Nederland op z'n best deel 2Open armenZoals ik benCompany of FoolsRegen op onsHoop die leeft in mijHands and feet of JesusDe Cadans van de Golven