KISI God's singing kids - Sterrennacht in Betlehem - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Sterrennacht in Betlehem

Sterrennacht in Betlehem

KISI God's singing kids


CD | KISI KIDS | 9789491502040
oktober 2017 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
kids - musical - kerst

€9,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Wie kent het kerstverhaal niet? Maria, Jozef, het kindje Jezus en natuurlijk de os en de ezel. Maar eigenlijk begon het verhaal al veel eerder! Daarvan vertelt deze musical-CD. Vanuit de hoge hemel zien de sterren wat er in Betlehem gebeurt en leren ze Maria en Elisabeth kennen. En dan, plotseling, moeten ze zelf aan de slag! Ja, sommige sterren spelen zelfs een hoofdrol in het kerstgebeuren!

In deze musical brengen kinderen en jongeren de belangrijkste sterrennacht in de geschiedenis op ontroerende wijze weer tot leven: een trouwe vertolking van het bekendste Bijbelverhaal. En een schitterend moment voor het hele gezin, met op deze CD de volledige musical als hoorspel, inclusief liederen. Beleef het mee!

„Ja, ik wilde de gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus graag opnieuw verhalen. Omdat het Woord van God mag klinken onze wereld, omdat de geboorte van Jezus zo beslissend is voor elk van ons en omdat het Kerstverhaal gewoon zo prachtig is!“

Birgit Minichmayr, componiste

Musical CD "Sterrennacht in Betlehem" | KISI – God's singing kids

De kerstmusical „Sterrennacht in Betlehem“ volgt een heel sterrenkoor dat de geboorte van Jezus meemaakt – en daarbij zelf een grote rol daarbij! Een belevenis voor het hele gezin! 



Geluidsfragmenten

Spector, het beste zit van binnenBlessings!De hemel op steltenSterrennacht in BetlehemPaulusNooit meer alleenHe Hallo! God houdt van jeLilli en de ongelofelijke comebackDe barmhartige Vader1000 ideeënInstr. Kerstklanken 4Regen op onsStap eens uit de drukte 4Make some noise kids 5Opmaat.tv - volume 1Jona - een interactief bijbelverhaal