KISI God's singing kids - Paulus - Gospel uit de Lage Landen


Let op! In verband met wijziging in onze distributie is een deel van ons assortiment tijdelijk niet via deze webwinkel leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

Paulus

Paulus

KISI God's singing kids


CD | KISI KIDS | 9789491502026
oktober 2017

Genre(s)
kids - musical

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Paulus – een van de enthousiastste en ook beroemdste verkondigers van het evangelie! Dat was echter niet altijd zo: hij heeft een flinke ommekeer gemaakt van vervolger tot verkondiger. Dit alles ervaar je in deze spannende musical – op deze CD te beluisteren als hoorboek met alle originele liederen.  Een trouwe Bijbelse vertolking vol diepgang, humor en vrolijkheid: een muzikale puzzel uit de veelkleurige levensetappen van deze beroemde apostel!”

„De eerste christenen overtuigden door woord en daad. Paulus uit Tarsus was één van hen. Hij ging op weg om de mensen van de toen bekende wereld van Gods reddende boodschap te vertellen. Hij had heel wat avonturen te doorstaan, gevaren te overwinnen en vragen te beantwoorden met tal van nieuwe vrienden.”

Birgit Minichmayr, componiste

Musical "Paulus" | KISI – God's singing kids

De musical „Door God geroepen – Paulus – Boodschapper van Jezus“ neemt de luisteraars mee op de spannende avonturen van de apostel Paulus. Geluidsfragmenten