KISI God's singing kids - He Hallo! God houdt van je - Gospel uit de Lage Landen


Let op! In verband met wijziging in onze distributie is een deel van ons assortiment tijdelijk niet via deze webwinkel leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

He Hallo! God houdt van je

He Hallo! God houdt van je

KISI God's singing kids


CD | KISI KIDS | 9789491502095
oktober 2017

Genre(s)
kids

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

“Hé hallo! Ik ben Pauli, het zwarte schaapje, en ik hou van op avontuur gaan! Soms ben ik wel een beetje overmoedig en dan kom ik in moeilijkheden terecht. Gelukkig heb ik dan de goede Herder die me altijd uit de prut helpt!”

Op deze liedjes CD leren kinderen spelenderwijze over hun goede Herder: Jezus! Samen met het zwartje schaapje Pauli gaan ze op ontdekkingstocht. De korte liedjes zijn vrolijk, speels, oprecht en heel gezellig!  Wil je niet alleen liedjes horen en meezingen, maar ook verhalen over Pauli en Zijn Herder horen? Dan is er nog het (voorlees-)boek “Iedereen vindt Pauli lief” en het “Hé hallo! God houdt van je! -activiteitenboek met catecheseprogramma, gericht op kinderen van 0-4 jaar. De liedjes op de CD sluiten aan bij de activiteiten in het activiteitenboek.

Liedjes CD "Hé hallo! God houdt van je!" | KISI – God's singing kids

Een vrolijke CD vol kinderliedjes! Geschikt voor de jongste „schaapjes“ van de familie, die samen het zwarte schaapje Pauli gaan leren over hun goede Herder! Geluidsfragmenten