KISI God's singing kids - De barmhartige Vader - Gospel uit de Lage Landen


Let op! In verband met wijziging in onze distributie is een deel van ons assortiment tijdelijk niet via deze webwinkel leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

De barmhartige Vader

De barmhartige Vader

KISI God's singing kids


CD | KISI KIDS | 9789491502002
oktober 2017

Genre(s)
kids - musical

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Zoekgeraakt en teruggevonden

Een vader heeft twee zonen. De oudste: een schoolvoorbeeld van gehoorzaamheid, de jongste: een rebelse levensgenieter. Wanneer de jongste zoon beslist dat hij genoeg heeft van het leventje thuis, vertrekt hij met zijn deel van zijn toekomstige erfenis de wijde wereld in. Kan hij zijn verbrassende levensstijl volhouden? En kan hij nog ooit terugkeren naar zijn Vader, naar zijn thuis?

Lilli en haar vriendengroep luisteren naar dit ontroerende verhaal van de verloren zoon, en komen erachter dat verloren zijn iets van alle tijden is. Ook Monica voelt zich verloren, en de gekke tante Trudie heeft ook iets verloren. Maar worden ze weer teruggevonden? En wie is die Vader toch, die zo’n barmhartige liefde toont?  Een prachtige vertelling van een Bijbelse parabel, over een grote Vaderliefde die ook nog voor ons – vandaag de dag – geldt. Geschikt voor het hele gezin!

Musical „De barmhartige Vader“ | KISI – God's singing kids

De musical „De barmhartige Vader“ vertelt over de verloren zoon, die zoekgeraakt is en weer wordt teruggevonden. Het verhaal van de grote liefde van de Vader, die ook voor ons geldt! Geluidsfragmenten