Kinga Ban - Wij Samen - Gospel uit de Lage Landen


Wij Samen

Wij Samen

Kinga Ban


CD | ECOVATA DISTR. | EGP373
mei 2019 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
kids

€9,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Wij. Samen! is ontstaan vanuit de passie die Ike, Liva, Kene en Kinga met elkaar delen voor het samen zingen. Het begon eenvoudig aan de keukentafel met pen en papier: samen liedjes maken. Gewoon omdat het leuk is om te doen. Van schrijven kwam opnemen en toen… toen was het te mooi om voor hen alleen te houden. Uitdelen dus! Meer wij en meer samen.
Ike, Liva en Kene hebben met hun moeder Kinga een te gekke cd gemaakt: dóór alle leeftijden, vóór alle leeftijden. Superstoere en ontroerende liedjes van de kinderen zelf, een slaapliedje voor de allerkleinsten en nummers die een belangrijke plek hebben in het gezinsleven van Kinga, Reinder en de kinderen. Al met al is dit een heerlijk huiselijk album met de deur open voor iedereen.
Gerelateerd


Live uit liefdeUit liefdeWij SamenU weet het tochVandaagStap eens uit de drukte 4Make some noise kids 5Opmaat.tv - volume 1Jona - een interactief bijbelverhaalDanceHet mooiste medicijnTintelfrisSpector, het beste zit van binnenJezus is mijn allerbeste VriendSmileydjes