Kinderkoor de Bromvlieg - Jezus leeft (CD en prentenboek) - Gospel uit de Lage Landen


Jezus leeft (CD en prentenboek)

Jezus leeft (CD en prentenboek)

Kinderkoor de Bromvlieg


boek / CD | HIGHWAY MUSIC | 9789058111760
maart 2015

Genre(s)
kids - pasen

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Liedjes zijn geweldig om kinderen iets bij te brengen. Op scholen, thuis en in de kerk wordt steeds vaker gezongen om kinderen Bijbelverhalen en Bijbelse waarheden bij te brengen. De kinder-CD ‘Jezus Leeft!’ is een CD die dat he-lemaal rondom het thema ‘Pasen’ doet. Het zijn liedjes over Jezus’ kruisiging en vooral de opstanding; liedjes over de kern van het Evangelie! Op de CD worden deze  liedjes op een chronologische volgorde gezet, waardoor het Paasverhaal helemaal tot leven komt voor kinderen! Ellen Laninga-van der Veer is initiatiefneemster van de CD ‘Jezus Leeft!’. Haar kinderkoor (De Bromvlieg) zingt de liedjes in. Daardoor zijn echt liedjes dóór kinderen, vóór kinderen!

Het ‘Jezus Leeft’ prentenboek hoort bij deze CD. Het Paasverhaal komt tot leven in een mooi voorleesverhaal, met prachtige tekeningen. Maak kennis met de hoofdpersoon Elisha en zijn belevenissen en ontdek de betekenis van Pasen; Jezus leeft!
Gerelateerd


Het mooiste medicijnTintelfrisSpector, het beste zit van binnenJezus is mijn allerbeste VriendSmileydjesBlessings!De hemel op steltenSterrennacht in Betlehem