Judith Koedoot - De erfenis - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

De erfenis

De erfenis

Judith Koedoot


CD | JUDITH KOEDOOT | 0680596927938
oktober 2017 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€14,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

De Erfenis: het debuut-album van Judith Koedoot

De Erfenis vertelt het verhaal van een vader die in zijn leven veel te geven had en uiteindelijk ook veel naliet...

Mannes van Essen, was naast een zeer warme persoonlijkheid ook een begenadigd hammond- organist die in de jaren '50 - '90 bekend was in de evangelische wereld.

Judith, zijn dochter heeft als songwriter al jaren ervaring en menig lied van haar hand was op CD verschenen bij Opwekking, Talitha Nawijn en Woorden van Waarde. De liederen over haar vader waren echter te persoonlijk om door anderen gezongen te worden en ze besloot een eigen album uit te brengen.

Judith nam grote risico's en besloot een hoogwaardige CD te produceren met topmuzikanten. Via een succesvolle crowdfunding werd een groot deel van de onkosten gedekt.

Ze brengt hiermee een ode aan haar vader, maar ze weet met haar persoonlijke nummers ook mensen mee te nemen in het universele verhaal van ouders en kinderen. Ook mijdt ze niet te schrijven over processen van ouder worden en verlies.

Judith's composities zijn boeiend door enerzijds de traditionele invloeden van haar vader, anderzijds door haar grote voorliefde voor jazz, pop en soul. De Nederlandstalige nummers zijn prachtig in opbouw en hebben zowel qua tekst als muziek een sterk verhaal.

Dit is ook het verhaal van een vrouw die niet bang is om haar hart te volgen en ontdekt heeft dat
het einde wel eens het begin kan zijn van iets heel nieuws!! Geluidsfragmenten

De erfenisAls de liefde overwintAndere foto'sDe Bergrede tekst+partituurDe BergredeIk zag vissenChoicesAlles is voor ULuxe box incl 6 CD'sTimelessHoor me!De liefde nog het meestOnmisbaarGive me JesusEen Grote Familie (vinyl)Heilig vuur