Joke Buis - Vertrouwd & Nieuw - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Vertrouwd & Nieuw

Vertrouwd & Nieuw

Joke Buis


CD | ECOVATA DISTR. | EGP382
oktober 2019 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
praise&worship

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

‘Vertrouwd & Nieuw’, het nieuwe album van zangeres Joke Buis, markeert de nieuwe weg die Joke in slaat en vormt de eerste mijlpaal van haar gelijknamige, muzikale meerjarenproject. Joke gebruikt daarin de kracht van oude liederen als inspiratiebron voor nieuwe muziek. Op ‘Vertrouwd & Nieuw’ presenteert Joke voor het eerst nieuw geschreven luisterliedjes, over thema’s die dicht bij haar hart liggen zoals hoop en (zelf)vertrouwen. Thema’s die ook doorklinken in de nieuwe gezangen op het album (gebaseerd op oude, Amerikaanse hymns) en de frisse vertolkingen van de bekende klassiekers Ik bouw op U en Omdat Hij leeft. Een unieke mix van prachtige liederen vol vertrouwen in een God die nooit loslaat.

Inspiratiebron
Joke vertelt: “Ik geniet van de wisselwerking tussen oud en nieuw, dat vormde de inspiratiebron voor deze CD. Er ligt zoveel rijkdom en wijsheid in liederen van toen, er getuigt zoveel hoop en het vertrouwen uit woorden en melodieën die al generaties lang worden gezongen. Die rijkdom wil ik gebruiken als basis voor muziek die ik maak voor nu. Ik hoop dat ik de luisteraar even stil mag zetten, bij woorden vol trouw, hoop, liefde en genade. Woorden die soms nieuw zijn, soms wat ouder, maar juist door die combinatie nog krachtiger mogen klinken. Vertrouwd... en toch nieuw.”

Bonusmateriaal
Let op: kopers van het album krijgen toegang tot exclusief bonusmateriaal, w.o. enkele live-opnames van de nieuwe liederen.

Tips: Presentatieconcert en blogs
Wil je de nieuwe muziek van Joke live horen en meezingen? Kijk voor meer informatie over concerten op www.jokebuis.nl. Hier vind je o.m. ook blogs van Joke over haar nieuwe liederen en CD.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Joke Buis LiveKerst bij Jokede Johannes de Heer studio sessies 2de Johannes de Heer studio sessiesGospel Nederland op z'n best deel 2Sing over meVertrouwd & NieuwIk benGazeStap eens uit de drukte 4Thuis CDU alleenCantiques & Hymnes volume 3Hij laat niet los