Joke Buis - Joke Buis Live - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Joke Buis Live

Joke Buis Live

Joke Buis


CD | ECOVATA DISTR. | EGP359
oktober 2018 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
praise&worship

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Met haar nieuwe livealbum laat Joke Buis opnieuw haar grote liefde voor het oude kerklied spreken. ‘Joke Buis - Live’ bevat 12 bekende, klassieke kerkliederen, opgenomen tijdens de concertreeks ‘Op Verzoek’ (juni 2018). Liederen als ‘Wat de toekomst brengen moge’, ‘Abba Vader’ en ‘Blijf mij nabij’ zijn in een verrassend, nieuw jasje gestoken en komen in de live setting helemaal tot hun recht. Geniet van de gezellige en ontspannen sfeer tijdens de concerten van Joke en het enthousiasme waarmee bekende liederen massaal worden meegezongen.

Joke vertelt: “Ik wilde heel graag een live-cd maken. De luisteraar kan zo niet alleen genieten van deze liederen, maar ook van de sfeer tijdens de concerten. Deze liederen hebben al generaties lang zeggingskracht. Neem een lied als ‘Groot is Uw trouw’: als je dat zingt, voel je bijna dat de generaties van hiervoor meezingen.”

“Ik keek als meisje in de kerk al om me heen: iedereen in een verschillende fase van het leven, iedereen zingend met overtuiging en wilskracht. Die kracht proef ik in deze liederen. Ze zorgen voor herkenbaarheid en nostalgie, zelfs als je de liederen niet kent, en laten op een prachtige manier Gods trouw door de eeuwen heen zien.”

Naast bekende gezangen en Opwekkingsliederen bevat 'Joke Buis - live' ook een aantal live opgenomen Johannes de Heer ‘klassiekers’, zoals ‘Lichtstad met uw paarlen poorten’. “Het is mijn hoop dat de liederen door de live setting en door de frisse manier waarop we ze uitvoeren, opnieuw dichtbij mensen mogen komen”.

Kerst bij Joke Buis
Wilt u ook een concert van Joke Buis meemaken? In december bent u van harte welkom bij “Kerst bij Joke”, op 7 plaatsen in Nederland. Zie www.jokebuis.nl voor de data en locaties.Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Vertrouwd & NieuwKerst bij Jokede Johannes de Heer studio sessies 2de Johannes de Heer studio sessiesGospel Nederland op z'n best deel 2Sing over meJoke Buis LiveIk benGazeStap eens uit de drukte 4Thuis CDU alleenCantiques & Hymnes volume 3Hij laat niet los