Joke Buis - de Johannes de Heer studio sessies - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

de Johannes de Heer studio sessies

de Johannes de Heer studio sessies

Joke Buis


CD | ECOVATA DISTR. | EGP273
juni 2013 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
praise&worship - pop

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Velen zijn er mee opgegroeid, anderen hebben er een (voor)oordeel over, maar iedereen kent ze: de liederen uit de Johannes de Heer-bundel.

Deze liederen spelen een grote rol in het leven van Joke. Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag, waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist. Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund. En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart.

In de zomer van 2013 kreeg Joke het verlangen om deze oude liederen af te stoffen en op te poetsen. Wat begon als een klein project, groeide al snel uit tot een grote CD-productie. Op het album ‘de Johannes de Heer studio sessies’ staan maar liefst 15 tracks, stuk voor stuk met zorg opgenomen in een verfrissend arrangement en een pure uitvoering. Joke heeft met haar band en met de Leger des Heils-brassband de nummers ‘live’ op de band gezet. Dat is een unicum in deze tijd!
 Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Vertrouwd & NieuwJoke Buis LiveKerst bij Jokede Johannes de Heer studio sessies 2Gospel Nederland op z'n best deel 2Sing over mede Johannes de Heer studio sessiesAls de liefde overwintAndere foto'sDe Bergrede tekst+partituurDe BergredeIk zag vissenChoicesAlles is voor U