Jedi Noordegraaf - Hier Doorheen - Gospel uit de Lage Landen


Hier Doorheen

Hier Doorheen

Jedi Noordegraaf

[ artiestinformatie ]
CD | HIGHWAY MUSIC | HW55085
mei 2012 | Tijdelijk niet leverbaar

Genre(s)
folk - praise&worship

€14,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

'Hier Doorheen' is het debuutalbum van Jedi Noordegraaf. Het album bestaat uit twaalf Nederlandstalige aanbiddingsliederen, in een stijl die zich laat omschrijven als ‘New Folk’ en daarmee heeft Jedi een verrassend fris geluid te pakken. Beïnvloed door mensen als Sufjan Stevens, Neil Young en Damien Rice. Zijn liefde voor akoestische instrumenten kreeg hij ook door het werk van deze artiesten. De songs zijn geschreven vanuit zijn reis als volgeling van Jezus, in de realiteit van het dagelijks bestaan. De liederen beschrijven de weg van mens en gemeente in alle seizoenen van het leven: in lijden en dood, vertrouwen en hoop.

Jedi Noordegraaf heeft een grote liefde voor schoonheid. Of het nu gaat om kunst, muziek, architectuur. Sinds hij als vijftienjarige een gitaar oppakte, heeft hij hem nooit meer neergelegd. Hij begon liedjes te schrijven en ontwikkelde zich als muzikant en aanbiddingsleider, onder meer in de Vineyard-gemeente in Wageningen.

Jedi is illustrator, grafisch ontwerper en architect en heeft zijn eigen bureau, 'Studio Vandaar'. Samen met zijn vrouw Martine en zijn twee dochters woont hij in Ede.

 Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Drink & RejoiceHet mooiste medicijnJoke Buis LiveLight like a feather2e druk/unplugged/ik roep tot UYHWHJezus Ons HartNot a fairytale5-CD boxYou found meDichtbijHoop in mijGlorie aan het LamGod van levenLove and grace