Irma Dee - Verloren en Gevonden - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Verloren en Gevonden

Verloren en Gevonden

Irma Dee


CD | IRMA PRODUCTION | JWR014
september 2019 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€12,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

De afgelopen jaren heeft (de van oorsprong Groningse) Irma Dee haar leven en inspiratie verwerkt in pakkende pop/rock songs. Haar nieuwe cd ‘Verloren en Gevonden’ is echter een verhaal apart - in meerdere opzichten. Vele aanvragen hebben ertoe geleidt dat haar album ‘Prodigal Daughter’ uit 2017 nu is vertaald naar het Nederlands.
'Verloren en Gevonden' is het meest persoonlijke (en toegankelijke) album van Irma Dee tot nu toe. De muziek ontstond toen Irma diep geraakt werd door het boek 'Eindelijk Thuis' van Henri Nouwen. Het gaf haar de woorden die ze zocht bij haar geestelijke reis na de dood van haar zwager. Het verhaal van de verloren zoon, dat Nouwen uitdiept, verwerkte Irma in sfeervolle pop met eerlijke teksten over de zoektocht naar haar identiteit. De liedjes volgen zo de verhaallijn van het boek, maar ook de persoonlijke zoektocht van Irma zelf. Ze zijn als het ware schilderijen die samenkomen rondom het beroemde schilderij van Rembrandt, dat de verloren zoon uitbeeldt.
'Verloren en Gevonden' wordt met steun van de Henri Nouwen stichting uitgegeven. Het is een eerlijk, sfeervol album dat warm aanbevolen wordt aan wie het boek kent, maar ook aan oude en nieuwe liefhebbers van Irma Dee's muziek!
Gerelateerd


Prodigal DaughterVerloren en GevondenKleine dingenVerloren VadersGenadeIncompleteThe glory of EasterGeborenDansen in de regenCompany of FoolsRegen op onsHoop die leeft in mijHands and feet of JesusDe Cadans van de Golven