De Oden van Salomo - Hoor me! - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Hoor me!

Hoor me!

De Oden van Salomo


Nieuw / CD | ECOVATA DISTR. | EGP403
april 2021 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Dit derde album van de Oden van Salomo staat vol liederen die kleur geven aan alle momenten van het leven. Het is daarbij extra bijzonder omdat de oorspronkelijke Oden van Salomo al bijna 2000 jaar oud zijn. Het zijn de enige liederen van de kerk uit de eerste eeuwen die bewaard zijn gebleven.
De Aramese christenen zongen meeslepende feestliederen over de Messias, de verlosser die hen opzoekt in uitzichtloze situaties en die hun de weg baant naar het paradijs. Met krachtige beelden bezongen ze een diepe liefde voor hun Redder. Mooi is ook hoe de Messias zelf veel aan het woord komt op dit album. Hij zingt als het ware zijn volgelingen toe, met als kerntekst de uitnodigende - en zelfs uitdagende - oproep: ‘Hoor me!’

Dit album staat boordevol met energie maar ook met bezinningsmomenten. Keltische-, folk- en oosterse stijlen komen naar voren in instrumentale passages en wisselen zich af met prachtige vocalen van Suzan Renkema-Paas en William Wixley!

Laat je meeslepen door de prachtige poëzie en beleef de levende liefde van de Aramese christenen voor hun Messias in de Oden van Salomo!
Gerelateerd


Goed terechtDe Oden van SalomoHoor me!Ik zag vissenAlles is voor ULuxe box incl 6 CD'sTimelessDe liefde nog het meestOnmisbaarGive me JesusEen Grote Familie (vinyl)Heilig vuurI believe