Half a Mile - Promised - Gospel uit de Lage Landen


Let op! In verband met wijziging in onze distributie is een deel van ons assortiment tijdelijk niet via deze webwinkel leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

Promised

Promised

Half a Mile

[ artiestinformatie ]
CD | ECOVATA DISTR. | EGP255
februari 2013

Genre(s)
folk - pop

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

De laatste jaren komt er veel nieuw gospeltalent uit de Lage Landen. Daarbij is het opmerkelijk dat het vaak om jonge christenmusici- en vocalisten gaat, die zich graag dienstbaar willen maken aan Gods Koninkrijk.

Half a Mile is zo’n talentvolle band die muziek maakt om God op een pure manier te prijzen: Acoustic music from the heart to the LORD. De enthousiaste bandleden zijn nog jong (14 – 21 jaar). Ze spelen eigen nummers en o.a. covers van Sons of Korah en The Isaacs. Op deze CD met 8 nummers is een fascinerende mix van een Engelse folkrock-sound, invloeden van countrymuziek en een Keltisch aroma te horen. De beide zangeressen, Hanna (19) en Susanne (15) van Gemeren klinken prachtig samen. Een beetje sixties en ook heel authentiek, transparant en onderscheidend. Half a Mile is een unieke band in het Nederlandse gospellandschap en is een verrassende belofte voor de toekomst!Geluidsfragmenten


Gerelateerd


VandaagAll by grace