Sloot, Geke van der - Geke van der Sloot zingt over Pasen - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Geke van der Sloot zingt over Pasen

Geke van der Sloot zingt over Pasen

Sloot, Geke van der


CD / Nieuw | G PRODUCTIES | 1602
maart 2021 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
gospel

€14,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Geke van der sloot is een Nederlandse zangeres. Ze begon in 1980 met zingen en begon tegelijkertijd op Urk De Eerste Urker Zangschool Geke`s Tiental.
Op haar eigen Zangschool leerde Geke met name de Urker jeugd zingen, op dezelfde manier zoals kinderen leren rekenen, lezen en schrijven. Haar missie is om zang en muziekonderwijs terug te brengen op de Nederlandse scholen. Haar motto: Elk kind kan leren zingen! Ze schreef honderden driestemmige arrangementen en muziek.
Geke maakte, samen met Geke`s Tiental, 18 CD`s en gaf honderden optredens door heel het land en heeft een publiek van alle gezindten. In 2020 vierde Geke haar 40-jarig jubileum als zangeres en zangdocente/dirigent van Geke`s Tiental.
Op deze nieuwe CD zingt ze bekende en nieuwe Paasliederen. Naast de zang van Geke hoor je ook Geke`s Tiental en De Zonnepittten (De Zonnepitten zijn kinderen uit het Speciaal Onderwijs De Zonnebloemschool waar Geke werkzaam is).
Ook zingen de bariton Marco Bakker en de bekende Elly Zuiderveld een lied mee op deze nieuwe Paas-CD. De begeleiding is in handen van Rienk Bakker op vleugel, Benny Ludemann gitaar en Franz Bode op trompet, Jan Bode deed de opname in zijn JBS Studio te Tollebeek.Geke's KerstfeestGeke van der Sloot zingt over PasenLiederen ter troost en bemoedigingLet the praise / alive in YouSir5FriendsAlive in youOnly believeLet The Praise Begin