Filadelfia Gospelkoor & Friends - Red een leven - Gospel uit de Lage Landen


Red een leven

Red een leven

Filadelfia Gospelkoor & Friends


CD | GOSPELKERK FILA | FGV006
september 2014 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€4,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

“Red een leven”: Vlaamse christelijke artiesten voor Tearfund.

Made in Belgium!

Je verwacht het niet onmiddellijk, maar dit is Belgisch. Dit is Vlaams. Onder impuls van het Filadelfia Gospelkoor, met producer Blaise en tekstschrijver Samuel voorop werd deze single gerealiseerd ten voordele van het werk van Tearfund.

Zo hoor je Eva Jacobs, Eveline Billiau, Blaise, Samuel, Filadelfia Gospelkoor & band, In-U, Indian Summer, BFresh en Jeugdkerk The Revolution.

Het is echter meer dan een zoveelste “Christian artists united”. Er zit niet alleen een video-clip aan vast, maar deze single is het begin van een sensibiliseringscampagne om de steun aan Tearfund een boost te geven. Vooral onder jongeren wil het Filadelfia Gospelkoor, ambassadeurs van Tearfund in Vlaanderen, een nieuwe dynamiek op gang brengen. Alle info via www.tearfundsong.beRed een levenDe Cadans van de GolvenOpen armenMaak ons eenVerloren en GevondenRechtop Mens (vinyl)Rechtop Mens CDKom zoals je bentAlles nieuwLight UpArtiesten bij Nederland ZingtBeterNiet vanzelfsprekend USB-stickNiet vanzelfsprekend CDCome