Christie - Ontdekkingstocht - Gospel uit de Lage Landen


Ontdekkingstocht

Ontdekkingstocht

Christie


Nieuw / CD | PUURCHRISTIE | PCM001
oktober 2019 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)
pop

€15,00
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

Christie is zangeres en songwriter en schrijft Nederlandstalige liedjes die geïnspireerd zijn door ervaringen in haar leven.
 
“De albumtitel ‘Ontdekkingstocht’ staat symbool voor hoe ik het leven zie; als een reis waarin je levensverhaal zich ontvouwt,” vertelt Christie. “Op je levensreis wisselen prachtige verre uitzichten zich af door vlak land, slingerwegen en soms diepe dalen.” Dit wordt ook weerspiegeld in de muziek op het album. Vrolijke uptempo popnummers en akoestische, intieme liedjes worden afgewisseld door krachtige powerballads zoals de debuutsingle ‘Storm’.

“Muziek heeft voor mij op zoveel verschillende momenten in mijn leven een belangrijke rol gespeeld en ik heb het altijd bijzonder gevonden hoe je door middel van muziek verbinding kunt maken met mensen.
Zo hoop ik dat luisteraars misschien wel iets van hun eigen ‘ontdekkingstocht’ herkennen in de liedjes.”OntdekkingstochtIncompleteCompany of FoolsRegen op onsHoop die leeft in mijHands and feet of JesusDe Cadans van de GolvenOpen armenMaak ons eenRots van mijn bestaanVerloren en GevondenRechtop Mens (vinyl)Rechtop Mens CDKom zoals je bent