Atalaya - Equilibrium - Gospel uit de Lage Landen


Let op! In verband met wijziging in onze distributie is een deel van ons assortiment tijdelijk niet via deze webwinkel leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

Equilibrium

Equilibrium

Atalaya


CD | ZEVEN ZEGELS MU | ZZM77013
oktober 2016

Genre(s)
rap

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Atalaya doordrenkt zijn muziek met levenslessen uit de Bijbel. Toch zijn ze geen ver-van-je-bed-show, de luisteraar herkent persoonlijke situaties in ieder nummer en proeft men uit die lessen de positieve boodschap van God. Het Christelijke geloof inspireerde hem om het label Zeven Zegels Music op te richten. Naast het podium staat Atalaya dichtbij jongeren door zijn werk bij Youth for Christ waar hij jongeren vanuit achterstandsituaties helpt groeien en ontwikkelen.

EQUILIBRIUM is het resultaat van ruim 10 jaar ervaring on- en offstage. Een gebalanceerde tracklist met 7 gloednieuwe tracks en 7 van Atalaya's meest beluisterde nummers van afgelopen jaren. Alle tracks ge-upgrade en naar het huidige niveau getild. Equilibrium definiëert de staat van in balans zijn. Het beschrijft de situatie waarin zonder verstoring geen verandering zal plaatsvinden. In balans zijn betekent echter niet altijd wind voor de zeilen of nooit problemen tegenkomen, maar is een houding waarmee Atalaya door het leven wil gaan; om dankbaar te zijn in goede tijden en volhardend in de slechte tijden. God is altijd goed.Geluidsfragmenten