Anita de Lange - Houvast - Gospel uit de Lage Landen


Houvast

Houvast

Anita de Lange


CD | ECOVATA DISTR. | EGP327
mei 2017 | Tijdelijk niet leverbaar

Genre(s)
praise&worship

€14,95
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

"Houvast" is het debuutalbum van aanbiddingsleidster Anita de Lange. De cd bevat een collectie krachtige praise en worship liederen voor de kerk van nu, die in haar thuisgemeente al enthousiast zijn omarmd.

Anita licht toe: „God heeft mijn hart jaren geleden gegrepen en mijn leven totaal veranderd. De weg die God daarna met me ging was mooi, maar niet altijd makkelijk. Door alles heen is God trouw en toont Hij iedere keer weer Zijn goedheid. Het is mijn verlangen om het lied wat Hij in mijn hart heeft gelegd, met je te delen. Ik bid dat dit album je blij zal maken, hoop en geloof vrij zal zetten in je hart en dat je aangeraakt zal worden door Zijn liefde. ”

De nummers liggen lekker in het gehoor en zijn heerlijk om thuis mee te zingen, maar zijn ook zeer geschikt om te spelen in de kerk. Het album nam Anita op in samenwerking met aanbiddings-artiest Reyer, die het album ook produceerde. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een verrassende cd met moderne arrangementen en bovenal veel passie voor God.You found meGlorie aan het LamGod van levenLove and graceHopeTussen Egypte en KanaanLet incense ariseKidspraise 5-CD boxLightStap eens uit de drukte 3A CappellaKerst bij JokeTussen vrees en veiligheid