Ik ken je

Delise

Delise maakt Nederlandstalige popmuziek met een vleugje singer-songwriter en teksten om over na te denken. Haar christelijk geloof staat centraal in haar liedjes. Op haar nieuwste album ‘Ik ken je’ zijn 14 liedjes bij elkaar gebracht – waaronder eerder uitgebrachte nummers, zoals de singles ‘Bij U is het goed’ (ft. Lars Gerfen) en ‘Storm op het meer’. Daarnaast bevat het album een EP met 6 live opgenomen nummers.

Delise: “De cd ‘Ik ken je’ ligt dicht bij mijn hart en is heel persoonlijk. Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt de afgelopen tijd. Zoals dankbaarheid, vertrouwen op God stellen, maar ook de vraag: waar bouw je uiteindelijk je leven op? De rode draad door al die liedjes heen is dat we Gods geliefde kinderen zijn en dat Hij zegt: ‘Ik ken je’. Dat is de verbindende factor op het album.”.

Aan de productie van ‘Ik ken je’ werkten diverse artiesten mee. Zo is Delise te horen in duet met Marjolein Keijzer (Hoe mooi) en Elbert Smelt van Trinity (Verbonden). Ook heeft Spreid je vleugels, één van Delise’s eerste uitgebrachte singles met De Rechtstaat, een plekje op het album gekregen. Alsook de liedjes die ze samen schreef met Rikkert Zuiderveld (Nu de trein vertrokken is…) en Elly Zuiderveld (Om je heen, Storm op het meer).

Medium: 2CD

Uitgever: DELISEMUSIC

Artikelnummer: 5061374213774

Barcode: 5061374213774

Genre: pop

adviesprijs:

€ 19,95

U kunt dit product bestellen via:

Of de (Chr.) boek- en muziekwinkels.

Direct contact met Ecovata:

Een initiatief van:

Ecovata