Het Kerstverhaal

Waarom Kerst 2014

De kerstman, kerstboom, kaarsjes, rendieren, feestverlichting en cadeautjes: allemaal bekende zichtbare tekenen van Kerstmis. Maar voor christenen is 25 december het vieren van de geboorte van Jezus Christus. Hoe kun je het verhaal van de geboorte van de Verlosser aan je kinderen nu speelser introduceren dan met de uiterst populaire gekleurde speelgoedsteentjes van Deense makelij! Elk jaar staan kinderen van alle leeftijden stil bij het tafereel wat zich afspeelde in Bethlehem met Jozef, Maria, de drie wijzen, de engelen, de herders en kindje Jezus in de kribbe. Kinderen vinden het heerlijk om het Kerstverhaal uit te spelen met hun favoriete speelgoed.

Brendan Powell Smith, bedenker van Bijbelse taferelen met gekleurde speelgoedsteentjes in boekvorm (de zgn. Brick Bible for Kids series) creëert een speelse wereld met deze bekende bouwstenen, met voor kinderen begrijpelijke teksten aangaande de boodschap van de engel aan Maria, de volkstelling, de ster boven Bethlehem, en de belofte die een klein baby’tje schenkt aan christenen in de wereld.

Dit belangrijke Kerstverhaal zal zeker het perfecte Kerstcadeau en een gekoesterd boek worden voor gezinnen in de komende jaren.

Medium: boek

Uitgever: EO

Artikelnummer: LWK1401N

Barcode: 9789069341835

Genre: kids,kerst

niet
meer
leverbaar

U kunt dit product bestellen via:

Of de (Chr.) boek- en muziekwinkels.

Direct contact met Ecovata:

Een initiatief van:

Ecovata