Reni & Elisa - Opnieuw / Laat het zien - Gospel uit de Lage Landen


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Opnieuw / Laat het zien

Opnieuw / Laat het zien

Reni & Elisa

[ artiestinformatie ]
CD | ECOVATA INKOOP | EGP238
januari 2012

Genre(s)
pop

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Op hun Nederlandstalige album 'Opnieuw' staan twaalf grotendeels zelf geschreven liedjes in nederpop-stijl die gaan over de waarde van relaties, vergeving en het mensenleven vanuit Gods perspectief. De kansen die een mens krijgt in het leven om opnieuw te beginnen is het thema dat als een rode draad door dit mooie album heen loopt. Aan 'Opnieuw' hebben diverse bekende musici meegewerkt zoals Marcel Zimmer, Christan Grotenbreg en Mark Dekkers.

Het vierde album van Reni & Elisa, getiteld 'Laat het zien' gaat over de dagelijkse realiteit in het leven van een christen. 'Laat het zien' vertelt over wat christenen laten zien aan de wereld. Wat geloven zij? Waarvoor leven zij en is dat ook wat ze geloven? Centraal in de muzikale juweeltjes op deze cd staan de relaties tussen mens en God en mensen onderling. Een hartverwarmende cd, geheel Nederlandstalig met als bonus een aantal live uitvoeringen uit het eigen repertoire van Reni & Elisa.

Beide albums zijn nu samengebracht in een aantrekkelijk geprijsde dubbel-CDGeluidsfragmenten


Gerelateerd


De vijfde symfonie (The Fifth Symphony)Gospel Nederland op z'n best deel 2Op visiteOnvoorwaardelijk / SamenGod is love50 Years Music MinistryMooi geweestKleine dingenVerloren VadersGenadeIncomplete