Lev - Words are not enough - Gospel uit de Lage Landen


Words are not enough

Words are not enough

Lev

[ artiestinformatie ]
CD | LEV | LEV01
april 2010

Genre(s)
praise&worship

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

‘Words are not enough’ is de titel van het eerste album van de band Lev. Lev - een doorstart van de band Newsong - bestaat uit vier bevriende muzikanten die al jarenlang muziek maken en aanbidding leiden in kerken en op conferenties. Lev heeft de afgelopen jaren al heel wat kilometers gemaakt in Nederland en speelde op verschillende grote podia alsook in kleine kerken. In 2009 was de band één van de drie finalisten van de Xnoizz BandBattle.  

Aanbidding vanuit het hart. Daar gaat het om in de muziek van Lev, dat het Hebreeuwse woord is voor ‘hart’. De zelfgeschreven nummers gaan over God en de mens: over Gods schepping en Zijn genade, over onze liefde en dankbaarheid, maar ook over onze pijn, frustraties en verlangens. Woorden zijn niet voldoende om onszelf uit te drukken naar God toe. God verlangt ons hart!

‘Words are not enough’ is een veelzijdig album met eigentijdse, enthousiasmerende uptempo songs, prachtige ballads en een verrassend gevoelig Nederlandstalig nummer.

Lev is: Freek van der Brugge (zang en gitaar), Liesbeth Koedoot (zang), Pieter Bakker (bas) en Jelmer van der Veer (toetsen).Geluidsfragmenten


Gerelateerd


Johannes de HeerTussen vrees en veiligheidMorgen dans je weerMet hart & handenGospel Nederland op z'n best deel 2Waar is antwoord? 10 PsalmenWat een geweldige nachtCantiques & Hymnes volume 3Hij laat niet losDrink & RejoiceHet mooiste medicijnJoke Buis LiveLight like a feather2e druk/unplugged/ik roep tot U