Irma Dee - Prodigal Daughter - Gospel uit de Lage Landen


Binnenkort is ons assortiment weer via deze webwinkel te bestellen,
uw order zal per 1 augustus a.s. worden verwerkt door cTrading.

Prodigal Daughter

Prodigal Daughter

Irma Dee


CD | IRMA PRODUCTION | JWR009
februari 2017

Genre(s)
pop

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

De afgelopen jaren heeft (de van oorsprong Groningse) Irma Dee haar leven en inspiratie verwerkt in pakkende pop/rock songs. Haar nieuwe cd ‘Prodigal Daughter’ is echter een verhaal apart - in meerdere opzichten.

Prodigal Daughter’ is het meest persoonlijke (en toegankelijke) album van Irma Dee tot nu
toe. De muziek ontstond toen Irma diep geraakt werd door het boek ‘Eindelijk Thuis’ van Henri Nouwen. Het gaf haar de woorden die ze zocht bij haar geestelijke reis na de dood van haar zwager. Het verhaal van de verloren zoon, dat Nouwen uitdiept, verwerkte Irma in sfeervolle pop met eerlijke teksten over de zoektocht naar haar identiteit. De liedjes volgen zo de verhaallijn van het boek, maar ook de persoonlijke zoektocht van Irma zelf. Ze zijn als het ware schilderijen die samenkomen rondom het beroemde schilderij van Rembrandt, dat de verloren zoon uitbeeldt.

‘Prodigal Daughter’ wordt met steun van de Henri Nouwen stichting uitgegeven. Het is een eerlijk, sfeervol album dat warm aanbevolen wordt aan wie het boek kent, maar ook aan oude en nieuwe liefhebbers van Irma Dee’s muziek!Geluidsfragmenten


Gerelateerd


VandaagAll by grace